MK-taksi Oy tarjoaa kuljetuspalvelua lähinnä Maskussa, Turussa, Raisiossa ja  lähialueilla kolmen taksin voimin. Liikumme päivittäin kuitenkin koko Turun talousalueella, joten kyytiä kannattaa kysyä muiltakin paikkakunnilta. Kaksi autoamme ovat henkilöautoja ja kolmas soveltuu pyörätuolikuljetuksiin. Kuljettajillamme on pitkäaikainen kokemus kaikista palveluistamme.

Päivystämme sunnuntaista klo 18:00 perjantaihin klo 18:00 saakka. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan.

Takseillamme onnistuvat:

  • Terapiakuljetukset
  • Jumppakuljetukset
  • Invakuljetukset
  • Kauppareissut
  • Edustusajot (esim. teatterit ja konsertit)

Tilausajot

Varaa tilausajo, kun haluat varmistaa kyydin sinulle sopivaan aikaan – Olet sitten lähdössä teatteriin, laivalle tai muuten reissuun. Samalla voit esittää toiveenasi matkustaa pienen lapsen, lemmikin tms. kanssa. Hinnasta voidaan myös neuvotella. Tilausajo varmistaa, että saat tarpeitasi parhaiten vastaavan kuljetuksen. Tilausajo on mahdollista saada mihin kellonaikaan tahansa sopimuksen mukaisesti.

Kelataksi eli kelakuljetukset

Kelataksi kannattaa tilata Varsinais-Suomen kelakeskuksesta, sillä muuten omavastuu nousee kaksinkertaiseksi, eikä omavastuuosuutta lasketa mukaan maksukattoon. Saat matkakorvauksen heti taksissa ja vältyt korotetulta omavastuulta. Tee tilaus viimeistään matkaa edeltävänä päivänä klo 14.00 mennessä. Tilaa matka kelakeskuksesta myös silloin, kun tarvitset taksia äkillisesti tai olet unohtanut tilata taksin edellisenä päivänä. Voit tilata yhdellä tilauspuhelulla kaikki tiedossasi olevat matkat seuraavan 14 vuorokauden ajalle. Jos tiedossasi on käyntiluontoinen matka, voit tilata sen meno-paluumatkana. Tällöin sinun tulee osata arvioida lähtöaika paluumatkalle. Muista näyttää kuskille Kela-korttisi ennen matkan alkamista. Ajamme kelakuljetuksia aina kun mahdollista.

Varsinais-Suomen kelakeskusken kelakuljetusnumerot:
puh. (02) 106 00 60 (suomi, 1,17 € + pvm)
puh. (02) 106 06 00 (ruotsi,  1,17 € + pvm)

Huom. Muista aina tarkistaa kelakeskuksen uusimmat muutokset käytäntöihin. Lisätietoja Kelakuljetuksista: Näin tilaat kelataksin ja Kelan taksimatkat.

Vakiotaksiasiakkaat

Jos sinulla on oikeus käyttää vakiotaksia, tilaa matka suoraan valitsemaltasi taksiautoilijalta. Sovi matkastasi hyvissä ajoin etukäteen. Vakiotaksin kuljettaja ilmoittaa matkaasi liittyvät tiedot tilausvälityskeskukselle. Tilaa myös äkillinen matka suoraan vakiotaksilta. Jos tilaat itse taksin keskitetystä tilausnumerosta, matkatilaustasi ei välitetä valitsemallesi vakiotaksille vaan lähimmälle vapaalle taksille.

Kuulo- ja puhevammaiset asiakkaat

Kuulo- ja puhevammaiset asiakkaat voivat tilata matkan tekstiviestillä. Asiakkaan tiedot tulee ensimmäisellä tilauskerralla soittaa kuitenkin keskitettyyn tilausnumeroon. Tämän puhelun yhteydessä annetaan ohjeet tulevien matkojen tilaamisesta tekstiviestillä. Muista ilmoittaa tilauksessasi myös mahdollinen opaskoira tai muu apuvälineesi, jos tarvitset sitä matkoillasi.

Edustusajot

Edustusajot soveltuvat kuljetuksiin, joissa pitää saapua perille siistinä, ajallaan ja tyylillä. Näitä voivat olla esim. teatteri, elokuva, konsertti ja ooppera matkat. Kuljetuksissa käytettävät autot ovat aina hyvin huollettuja ja siistejä. Yleensä autot vaihdetaan uusiin kahden vuoden välein, joten pääset aina matkustamaan uudella ja kiiltävällä autolla. Tällä hetkellä autoja on kolme kappaletta; MB, BMW ja W Caddy. Kuskit ovat aina myös siististi laittautuneita ja ammattilaisia työssään.

24H Palvelu

Päivystämme sunnuntaista klo 18:00 perjantaihin klo 18:00 saakka. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan, joten olemme aina saatavilla olipa sinulla sitten  mihin aikaan tahansa tarvetta kyydille!